Ajuntament de Vistabella del Maestrat

Punts wi-fi
Què és Wifi135
El Pla provincial WIFI-135 és un dels 10 plans que componen el Pla d'Acció 2015 de la Diputació de Castelló.
 
El seu objectiu és millorar l'accés de Banda Ampla a la província de Castelló i dinamitzar zones i emplaçaments mitjançant la instal·lació de punts d'accés públic a Internet amb tecnologia WiFi a locals interiors d'interès municipal i en zones d'exterior dels municipis.
 
Com accedir
Els punts de servei Wifi 135 poden ser de dos tipus:
  • EXTERIOR: funcionen les 24 hores en zones d'accés lliure i el seu ample de banda per usuari es limita a 256 Kbps (o 512 Kbps en cas de l'existència d'patrocinador per aquest punt). El seu identificador de xarxa és "Dipcas Wifi135"
  • INTERIOR: instal·lats en zones interiors de locals d'ajuntaments o d'interès municipal. No tenen limitació individual d'ample de banda i el seu horari és el que determini l'ajuntament. El seu identificador de xarxa és "Dipcas Wifi135-int"
Per accedir l'usuari ha d'habilitar la connectivitat WiFi al dispositiu mòbil (telèfon intel·ligent, tauleta) o portàtil (ordinador) i connectar-se a la xarxa. En fer-ho i intentar navegar el Punt de servei Wifi-135 arriba fins a una pàgina de benvinguda (un portal captiu) des d'on es pot accedir lliurement a la web de la Diputació (www.dipcas.es) i al web del municipi.
 
Des d'aquesta pàgina de benvinguda l'usuari pot registrar-se al sistema Wifi135 o bé, si ja s'ha registrat prèviament, el accedir amb el seu usuari i contrasenya per començar a navegar lliurement.
 
Els usuaris Wifi135 són de dos tipus:
  • NOMADA: L'usuari nòmada, condició que s'obté de forma immediata mitjançant el registre amb l'entrada d'un nom d'usuari (una adreça de correu electrònic vàlida) i una contrasenya específica d'accés a WiFi-135 que el propi usuari tria.
  • RESIDENT: Quan l'usuari es registra pot sol·licitar obtenir credencials de "resident" en un municipi determinat, per a això d'assenyalar la casella corresponent en el formulari del registre i indicar el nom i cognoms. El coordinador municipal WiFi135 revisarà aquesta sol·licitud i validarà la seva condició de resident. Fins a aquest moment els atributs de navegació de l'usuari seran iguals que els d'un "nòmada".
Qualsevol usuari registrat com a resident en un municipi tindrà credencials de nòmada a la resta de municipis de la seva zona.
 
Mapa Punt wifi135

Emplaçaments amb Punts d'Accés a Internet Ciutadà.

En verd els punts en servei, en Blanc de Punts dels previstos  EXTERIOR: estrella o rombe. INTERIOR: cercle o quadrat.

 

Font de la informació: 

Formulari de cerca

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Site developed with Drupal